referenties

Referenties

Hieronder delen enkele klanten van Expertise in Talent hun ervaringen. 

A ynske portret 1

TIB & Partners

"In mijn gedrevenheid anderen inzicht te geven in zichzelf, hun eigen kracht en effectieve inzet ervan, werk en denk ik volgens de logische systematiek van RRCompass. Deze is positief geladen, genuanceerd en erop gericht mensen te laten groeien. De praktijk leert dat de uitkomsten, keer op keer, bijzonder treffend zijn en mensen aanzet tot zelf-coaching, hetgeen onlosmakelijk verbonden is met hun eigen groei. De meest inspirerende mensen zijn gewoon zichzelf."

Ynske Maj Bakker, psycholoog NIP bij TIB &Partners.

CDR+

CDR+ is een organisatie die pedagogische hulpverlening, studie- en loopbaanbegeleiding biedt. Tijdens de eerste kennismaking met Reinhilde van Zutphen de Roy bleek dat Reinhilde een bijzondere meerwaarde kon hebben voor onze organisatie. De filosofie, welke Reinhilde uitdraagt, kwam overeen met die van CDR+. Dit heeft er toe geleid dat er thans sprake is van een intensieve samenwerking waarin een groot deel van ons team is gecertificeerd als coach van RRCompass! 

Cees den Ridder, directeur CDR+.

RRCompass Aan deze cijfers heb je tenminste meer dan aan die dagelijkse schommelingen die mensen alleen maar angst en onzeker… https://t.co/oeEokkfFgq

Contact

Roy's Rose Compass
De Kil 46-48
8255 RR Swifterbant

T: 0321-322457